Produk

  • Face Shield

    Beungeut Shield

    Tameng pameunteu asalna dina sababaraha bentuk, tapi sadayana nyayogikeun halangan plastik anu jelas anu nutupan raray. Pikeun perlindungan anu optimal, tamengna kedahna ngalegaan handapeun gado sacara primér, ka ceuli saenggeusna, sareng teu aya jurang anu aya dina dahi sareng headpiece tameng. Perisét raray ngabutuhkeun henteu bahan khusus pikeun fabrikasi sareng garis produksi tiasa repurposed cukup gancang. Tameng raray nawiskeun sababaraha kaunggulan. Samentara masker médis ngagaduhan daya tahan dugi ka saeutik poten ...
  • Safetyglasses

    Kasalametan

    Ngaran Produk Model Goggles Kasalametan Nomer SL-60 Ukuran panjang kaca éta 15cm, jangkungna eunteung 8cm, lebar umumna 7cm, jarak irung aya 3cm, sareng jarakna jarakna 17,5cm (diukur sacara manual. aya kalepatan 1-2cm) Komposisi struktural utami pikeun topéng soca panutup diwangun tina topeng pelindung sareng band anu ngalereskeun anu elastis. Lénsa PC sareng pigura PVC, Kombinasi ngaleleh-solidified ngahontal pangaruh anti-kabut ngaliwatan rékayasa nano-permukaan sareng nguatkeun ...
  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Ply Mask Terpanjang Ku Earloop

    Topeng masker anu tiasa disabutkeun pikeun pamakean non-médis, pangsaéna pikeun nyéépkeun krisis masker nalika krisis wabah Konvid-19, dilakukeun kanggo ngalangi lebu sareng ngeureunkeun panyebaran virus, tiasa dianggo dina lingkungan médis atanapi lingkungan sanés. , cocog pikeun pagawe produksi pabrik, rohangan kantor, kaluar balanja, angkutan umum, anjing waling panyalindungan sadinten, anti debu sareng anti partikel. Spésifikasi Produk Produk Pakéan Anu Heureuy Anu Tiongkok Nonwoven SMS Disépal Coveral ...
  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topéng Kacapi Ply Médis Kaleungitan Ceuli

    Topeng Médis Disposable, dirarancang sareng diproduksi pikeun nutupi cangkem, irung, sareng rahang anu ngagem, cocog pikeun dianggo dina setélan médis umum salaku topéng anu dianggo pikeun meungpeuk panyerapan atanapi lontar rereged tina sungut sareng irung. Spésifikasi: Produk Produk Pakéan Anu Tiasa Bercilir Nonwoven SMS Disentuh Coverall Material PP non-anyaman + Melu-ditiup (kertas saringan) + PP warna Non-anyaman warna Biru / Bodas Gaya 3ply Ceuli Fitur Hypoallergenic, tahan Cairan, Kiblat ...
  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protéksi Kn95

    Topeng Kn95 didamel dina kaayaan standar GB 2626-2006 Cina, anu parantos kabuktian cocog sareng pameuntasan filtrasi N95 sareng FFP2. Anggo topéng Kn95 mangrupikeun solusi alternatif anu hadé pikeun jalma normal pikeun ngajaga diri sareng kulawargana nalika nuju di luar, tetep umum. Struktur desain cup ngawangun topeng kn95 disposable ieu ngagaduhan prestasi anu langkung pas tinimbang rai topéng anu normal. Kanggo harga masker Kn95, éta bakal langkung mahal tibatan masker beungeut pakai buang, amios ...
  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gowns Ispos Disposable (Non-Sterile)

    Katerangan Terpecat Gowns Ispos (Non-Sterile) Material PET + PE film Model PT-004 Ukuran L, XL, 2XL Bobog Kain 45gsm sayogi (sakumaha pamundut anjeun) Gaya Dengan Dasi dina beuheung tukang sareng cangkéngna Langit Biru, bodas. warna héjo, ungu, atanapi warna anu disaluyukeun deui Pembungkusan 1 Potongan / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Médis & Kaséhatan / Rumah tangga / Laboratorium / lembaga kasehatan masarakat umum séjén anu Nampak, Tetap Eco, Non-toksik, Nafas sareng Pangiriman Fleksibel Dina 15-2 ...
  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gowns Surgical Médis Disposable (Sterile)

    Gaun bedah anu disalibkeun mangrupikeun barang penting pikeun pakéan pelindung anu cocog pikeun ruangan operasi, klinik médis, bangsal rumah sakit, kamar pamariksaan, laboratorium, situs ICU sareng CDC pikeun ngasingkeun pentingna karusakan virus. Aya seueur pilihan gowns bedah anu dilakukeun tina SMS anu pasti bakal ngaladosan staf médis dina kaayaan anu aya masalah pikahariwang. Dina profésional kaséhatan, gaun bedah nganggo peran penting dina asepsis ku ngirangan tran ...
  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung Ujian Vinyl Gratis-Bubuk

    Fitur gratis DOP Gratis tina protein lateks, alternatif anu hadé pikeun jalma anu kaserang tina alergi Tipe I Cocog pikeun penanganan tuangeun, kecuali pikeun gajih Tangan Praktis pikeun sajumlah aplikasi anu Alus lemes sareng pliable Apik, raos sareng pagelaran tambahan bubuk anu kuat bébas Vinyl primitip sarung tangan nawiskeun perlindungan praktis pikeun seueur aplikasi. Sarung tangan 100% sintétik sareng gaduh akal anu alus. Rak Liferd: Biasana 5 taun Packing 100PC / BOX, 10BOX / CTN,
1.2 Teras> >> Halaman 1/2