Cover isolasi Disposable

  • Disposable Isolation Coverall

    Cover isolasi Disposable

    Covers Isolation Disposable salaku anu katelah panutup pelindung pikeun pangguna-médis henteu penting pisan pikeun kaamanan panggunaan sareng efisiensi dina lingkungan damel. Cocog pamisahan nganggo kami nyadiakeun kanyamanan lumrah sareng perlindungan anu saé dina waktos anu sami. Bahan sareng Pitur: 100% lawon PP non-anyaman, Napas, beurat hampang sareng bahan anu fleksibel, sipat anti-statik. Celana anjir pikeun pas optimal. Panutupan pos anu aman sareng gampang ngahususkeun Pamakéan biasa: Nyegah nyegah virus, ba ...