Taros Kami

Huangshan Pantex Industrial Co., Ltd.

Alamat

No.7 Meilin Avenue Huang Shan High Technology Zone of Huang Shan City, Anhui, China

Telepon

Penjualan: 15858158150

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami