• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner4
  • 3 Persons Team Service

    3 Jasa Tim Pengetahuan Persib

    Masing-masing ngalaksanakeun fungsina sorangan, sakelompok jalma nganggo campuran kaahlian profésional pikeun ngadukung anjeun nasihat anu pas, anjeun henteu hariwang ngeunaan desain, susunan susunan sareng produksi, palayanan.

  • 2 Hours Promptly Response

    2 Jam Tanggapan Saé

    24 jam online, réspon gancang dina 2 jam, langkung gancang tibatan batur, pikeun masihan anjeun saran sareng solusi anu profésional.

  • 1 Stop Solution

    1 Eureun Solusi

    Kami gaduh pangalaman pinuh pikeun manufaktur sareng pelayanan, desain / sampling / produksi / pangiriman ngan sadayana dina perusahaan kami, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun mastikeun prosés ngayakeun anu épéktip, ngahémat waktos anjeun, usaha sareng salempang.

Kalayan kantor pusat anu lokasina di kota pariwisata-Hangzhou anu kasohor di dunya, Pantex mangrupikeun perusahaan anu profésional dina damel sareng penjualan ngajaga produk sareng baju siap sareng produk anu relevan. Perusahaan ieu ngagaduhan ruang pamer sareng pusat R&D di Hangzhou sareng hiji100%milik pabrik di huang shan city, dimana gunung anu paling indah di China tempatna, ngan ukur 2 jam ku mobil, 1,5 jam ku karéta gancang ti Hangzhou. Pabrik diadegkeun dina 2007.

Maca deui

Kadatangan Anyar

Produk Produk