Sarung Ujian Nitrile-Médis Bebas-Bubuk

Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

Katerangan Singkat:


  • Modél No. FB011
  • Ukuran: S, M, L
  • Pilihan Bahan: Karét nitril sintétis
  • Oriéntasi: Ambidextrous
  • Jenis: Ukur bébas bubuk, henteu béam, sareng langsing digulung
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Fitur 100% lateks gratis tina awét, tahan bantosan, protéin sareng nitril gratis
    Kacida élastis sareng super lembut
    Dirancang pikeun masihan rasa karét alam
    Pasisian ngagulung pikeun ngémutan gampang nyumbang
    Téks dina tips ramo pikeun nyekelan gawang dina sagala kaayaan
    Pangan anu aman, cocog pikeun nanganan tuangeun lemak incl.cooking, zaitun sareng minyak ati cod
    Ngajagi tina rupa-rupa bahan kimia
    Sarung tangan diilangkeun vinyl ngabantosan ngajagaan leungeun sareng ramo ti kontak sareng baktéri sareng rereged sanésna.
    Kauntungannana Sareng bubuk sénsitip super lemes sarung tangan nitril nyayogikeun aplikasi kaamanan tambahan.
    Dirancang kalayan rumus nitril anu aranjeunna karasa sareng cocog sapertos latek sareng ngantepkeun gerak anu pinuh sareng kalenturan anu saé pikeun ngaleutikan setrés sareng kacapean. Éta henteu ngandung getah telat sareng alternatif anu alus teuing pikeun jalma anu ngalaman alahan Tipe I.
    Lamaran Sarung tangan dianggarkeun viny seueur dipaké di laboratorium, laboratorium, rumah sakit, séktor médis, klinik gigi, aplikasi higienis, bio-bersih, apoték, tanaga médis, lingkungan farmasi, daérah kajagaan kebersihan, pabrik, kantor, kabinét, beberesih tugas, barancangan , Hotel, rumah tangga, tempat debu, pamakean bumi sapopoé, sakola, kuliah, TK, tempat umum, DIY domestik, salon Kecantikan, perlakuan kaseueuran, urut, pusat kageulisan, salon rambut, pewarna rambut, salon kuku, perawatan pribadi, parlor kageulisan. Pembarasan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, kagiatan Pangajaran sarta Palatihan Atikan, suplai Pangajaran sarta Palatihan Atikan, sato peternakan, jasa dahareun, réstoran, kafe, manufaktur dahareun sareng inuman, penanganan dahareun sareng produksi, pamrosésan dahareun, jasa catering, masak, barbecue, kémping, jsb.
    Rak Liferd: Biasana 5 taun
    Paket 100PC / BOX, 10BOX / CTN,

    gf

    gf (1)

    gf (2)

    gf (3)

    gf (4)

    fg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali