Beungeut Shield

Face Shield

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Tameng pameunteu asalna dina sababaraha bentuk, tapi sadayana nyayogikeun halangan plastik anu jelas anu nutupan raray. Pikeun perlindungan anu optimal, tamengna kedahna ngalegaan handapeun gado sacara primér, ka ceuli saenggeusna, sareng teu aya jurang anu aya dina dahi sareng headpiece tameng. Perisét raray ngabutuhkeun henteu bahan khusus pikeun fabrikasi sareng garis produksi tiasa repurposed cukup gancang.

Tameng raray nawiskeun sababaraha kaunggulan. Nalika masker médis ngagaduhan daya tahan kawates sareng sakedik poténsial pikeun reprocessing, tameng pameunteu tiasa dianggo deui kalayan henteu leres sareng gampang dibersihkeun nganggo sabun sareng cai, atanapi disinféktan umum rumah tangga. Aranjeunna teu tiasa ngagem pikeun ngagem, ngajagaan portal tina asupna virus, sareng ngirangan potensi autoinoculasi ku ngahalangan anu ngagem tina kasarna. Jalma anu masker topeng médis sering miceun aranjeunna pikeun ngahubung sareng batur di sakurilingna; ieu henteu peryogi ku tameng pameunteu. Pamakéan perisai wajah ogé panginget pikeun ngajaga jarak sosial, tapi ngamungkinkeun visibilitas ekspresi rai sareng gerak lip pikeun persépsi wicara.

Spésifikasi: 

Modél No. FB013

Ukuran: 33 x 22cm

Bahan: PET + Spong

Dijieun tina pepetahan transparan (Polyethylene terephthalate) kalayan dua halimun anti halim, tiasa dianggo deui, sareng panutup pelindung tiasa dibersihkeun ku disinféktan.

Ketebalan: 0.2mm

Perlindungan wajah anu lengkep:  

Perisakan ramo ieu dirancang pikeun ngajagi sakabeh ramo anjeun tina semprot sareng splatter, titisan, debu, haseup minyak dll.

Aplikasi lega: Cocog pikeun bumi, toko atanapi panggunaan dental, lebu sareng buktina.

Pitur:

Sénsor transparan, Hubungan permukaan sareng kulit ngagaduhan bolu anu lemes, talina épéktip, sareng éta ringan, teu tiasa dianggo ngagem.

Gampang kanggo nyaluyukeun adat ku headband elastis, pas anu cocog, cocog pikeun ukuran sadayana, ukuran kristal, sareng aya rohangan antawis muka sareng panutup pelindung.

hh (1) hh (2) hh (3) hh (4) hh (5) hh (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali