Gown Surgical Disposable

  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gowns Surgical Médis Disposable (Sterile)

    Gaun bedah anu disalibkeun mangrupikeun barang penting pikeun pakéan pelindung anu cocog pikeun ruangan operasi, klinik médis, bangsal rumah sakit, kamar pamariksaan, laboratorium, situs ICU sareng CDC pikeun ngasingkeun pentingna karusakan virus. Aya seueur pilihan gowns bedah anu dilakukeun tina SMS anu pasti bakal ngaladosan staf médis dina kaayaan anu aya masalah pikahariwang. Dina profésional kaséhatan, gaun bedah nganggo peran penting dina asepsis ku ngirangan tran ...