Topeng Protéksi Anu Dileungitkeun

  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Ply Mask Terpanjang Ku Earloop

    Topeng masker anu tiasa disabutkeun pikeun pamakean non-médis, pangsaéna pikeun nyéépkeun krisis masker nalika krisis wabah Konvid-19, dilakukeun kanggo ngalangi lebu sareng ngeureunkeun panyebaran virus, tiasa dianggo dina lingkungan médis atanapi lingkungan sanés. , cocog pikeun pagawe produksi pabrik, rohangan kantor, kaluar balanja, angkutan umum, anjing waling panyalindungan sadinten, anti debu sareng anti partikel. Spésifikasi Produk Produk Pakéan Anu Heureuy Anu Tiongkok Nonwoven SMS Disépal Coveral ...