Kasalametan

  • Safetyglasses

    Kasalametan

    Ngaran Produk Model Goggles Kasalametan Nomer SL-60 Ukuran panjang kaca éta 15cm, jangkungna eunteung 8cm, lebar umumna 7cm, jarak irung aya 3cm, sareng jarakna jarakna 17,5cm (diukur sacara manual. aya kalepatan 1-2cm) Komposisi struktural utami pikeun topéng soca panutup diwangun tina topeng pelindung sareng band anu ngalereskeun anu elastis. Lénsa PC sareng pigura PVC, Kombinasi ngaleleh-solidified ngahontal pangaruh anti-kabut ngaliwatan rékayasa nano-permukaan sareng nguatkeun ...