Sarung Bedah Latex (Sterile)

  • Powder-Free Latex Surgical Gloves (Sterile)

    Sarung Bedah Latex Gratis-Latex (Sterile)

    Manik cuff kanggo gampang donning sareng pencegahan roll deui. Rasa anu alus pisan sareng tactile Diangkat pikeun cengkraman cengkraman bébas sarung dina jero batin Tingkat rendah protéin anu diekstrak sareng résidu kimia Advantage Latex powder free sarung tangan nawiskeun kanyamanan pinunjul sareng perlindungan, kombinasi sampurna kakuatan, élastisitas sareng résistansi dieunakeun. Kusabab ketebalan sareng élastisitasna maranéhna ngalakukeun ogé dina résiko luhur, kaayaan tugas beurat. Éta pas nyaman sapertos anu kadua ...