Sarung Uji Nutrile Médis (Non-Sterile)

  • Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

    Sarung Ujian Nitrile-Médis Bebas-Bubuk

    Fitur 100% latik gratis tina tahan, tahan bantal, protéin sareng nitril bebas bubuk, Kacida elastis sareng super lembut Dirancang pikeun masihan karét alami sapertos rol digulung pikeun ménélkeun gampang ngadamel Tekstur dina tips ramo pikeun cekelan ditingkatkeun dina sagala kaayaan Dahareun anu aman, cocog pikeun nanganan tuangeun lemak tina incl.cooking, minyak zaitun sareng cod ati Ngajagaan ngalawan sagala rupa bahan kimia Sarung tangan nganggo kasaimbangan Vinyl ngabantosan ngajagaan leungeun sareng ramo tina kontak sareng baktéri ...