Ngajalankeun Coverall Coverall (Sterile)

  • Disposable Protecting Coverall (Sterile)

    Ngajalankeun Coverall Coverall (Sterile)

    Pakéan pelindung médis, ogé katelah panyalindungan médis, nganggo panyalindungan panutup panutup, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat dll) sareng jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah kasehatan khusus (sapertos nganggo dina lingkungan ekstrim sapertos ICU sareng kaayaan Sterile, jalma-jalma anu lebet ka daerah anu katépaan, jsb). Pakéan pelindung médis ngagaduhan perméabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, ngagaduhan fungsi nolak tina éta ...