Gowns Surgical Médis Disposable (Sterile)

Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

Katerangan Singkat:


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Gaun bedah anu disalibkeun mangrupikeun barang penting pikeun pakéan pelindung anu cocog pikeun ruangan operasi, klinik médis, bangsal rumah sakit, kamar pamariksaan, laboratorium, situs ICU sareng CDC pikeun ngasingkeun pentingna karusakan virus.

    Aya seueur pilihan gowns bedah anu dilakukeun tina SMS anu pasti bakal ngaladosan staf médis dina kaayaan anu aya masalah pikahariwang.

    Dina profésional kaséhatan, gaun bedah nganggo peran penting dina asepsis ku ngeureunkeun transper baktéri tina kulit staf médis ka udara sareng ngajagi staf médis di ruang operasi. Salian ti éta, éta ogé bakal ngajagi anggota staf tina getih, cikiih, asin, atanapi bahan kimia sanés sareng cairan ragana nalika prosedur bedah.

    Bahan: SMS (Polypropylene Spunbond Nonwoven Fabric + Meltblown Kain nonwoven + Polypropylene Spunbond Nonwoven Fabric) beurat kain: 65G / M2

    Nyugemakeun, Cahaya sareng Rasa

    Éta tiasa narik nafas anu ngamungkinkeun ngagemna insulated sareng teu langkung panas.

    Spésifikasi sareng fitur

    Modél No. PT-003
    Ukuranna L, XL, 2XL
    Gaya Leungeun damel ku jahit, 4 dasi cangkéng sareng 2 tempat dasi dina beuheung, nganggo cuffs rajutan,
    Fitur Pamakean tunggal
    Perlindungan aman (téknologi ultrasonic)
    Anti Cairan, Anti Alkohol, Anti Darah, Anti statik
    Awet, friendly Eco, Non-toksik, Nafas sareng Fleksibel
    Nyaman, ringan sareng katurunan
    Tahan cimata
    Lampu api
    Bungkusan 1 Potongan / Kantong, 50pcs / Ctn
    Lamaran rumah sakit, sektor médis, klinik huntu, Bedah Pangajaran sarta Palatihan Atikan jsb
    Catetan Produk ieu didaptarkeun ku étilén oksida.
    2.Validitas: 3 taun

    gr

    gdf (1)

    gdf (2)

    gdf (3)

    gdf (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali