Sarung Ujian Vinyl Médis

  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung Ujian Vinyl Gratis-Bubuk

    Fitur gratis DOP Gratis tina protein lateks, alternatif anu hadé pikeun jalma anu kaserang tina alergi Tipe I Cocog pikeun penanganan tuangeun, kecuali pikeun gajih Tangan Praktis pikeun sajumlah aplikasi anu Alus lemes sareng pliable Apik, raos sareng pagelaran tambahan bubuk anu kuat bébas Vinyl primitip sarung tangan nawiskeun perlindungan praktis pikeun seueur aplikasi. Sarung tangan 100% sintétik sareng gaduh akal anu alus. Rak Liferd: Biasana 5 taun Packing 100PC / BOX, 10BOX / CTN,