Topeng Médis Terpecat

  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topéng Kacapi Ply Médis Kaleungitan Ceuli

    Topeng Médis Disposable, dirarancang sareng diproduksi pikeun nutupi cangkem, irung, sareng rahang anu ngagem, cocog pikeun dianggo dina setélan médis umum salaku topéng anu dianggo pikeun meungpeuk panyerapan atanapi lontar rereged tina sungut sareng irung. Spésifikasi: Produk Produk Pakéan Anu Tiasa Bercilir Nonwoven SMS Disentuh Coverall Material PP non-anyaman + Melu-ditiup (kertas saringan) + PP warna Non-anyaman warna Biru / Bodas Gaya 3ply Ceuli Fitur Hypoallergenic, tahan Cairan, Kiblat ...