Lapang Beungeut

  • Face Shield

    Beungeut Shield

    Tameng pameunteu asalna dina sababaraha bentuk, tapi sadayana nyayogikeun halangan plastik anu jelas anu nutupan raray. Pikeun perlindungan anu optimal, tamengna kedahna ngalegaan handapeun gado sacara primér, ka ceuli saenggeusna, sareng teu aya jurang anu aya dina dahi sareng headpiece tameng. Perisét raray ngabutuhkeun henteu bahan khusus pikeun fabrikasi sareng garis produksi tiasa repurposed cukup gancang. Tameng raray nawiskeun sababaraha kaunggulan. Samentara masker médis ngagaduhan daya tahan dugi ka saeutik poten ...