Dilaksanakeun Perlindungan Coverall

  • Disposable Protecting Coverall (Sterile)

    Ngajalankeun Coverall Coverall (Sterile)

    Pakéan pelindung médis, ogé katelah panyalindungan médis, nganggo panyalindungan panutup panutup, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat dll) sareng jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah kasehatan khusus (sapertos nganggo dina lingkungan ekstrim sapertos ICU sareng kaayaan Sterile, jalma-jalma anu lebet ka daerah anu katépaan, jsb). Pakéan pelindung médis ngagaduhan perméabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, ngagaduhan fungsi nolak tina éta ...
  • Disposable Protecting Coverall (Non-Sterile)

    Ngajalankeun Coverall Cover (Non-Sterile)

    Dilindungan pelindung panutup, ogé katelah pakean pelindung, jas pelindung médis, panutup pelindung pelindung, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan umum, tukang cuci, sareng sajabana) sareng jalma-jalma anu asup ka daérah kaséhatan anu khusus (sapertos pasien, sémah rumah sakit, jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah anu kainféksi, jsb) . Pakéan pelindung médis ngagaduhan perméabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, f ...
  • Disposable Isolation Coverall

    Cover isolasi Disposable

    Covers Isolation Disposable salaku anu katelah panutup pelindung pikeun pangguna-médis henteu penting pisan pikeun kaamanan panggunaan sareng efisiensi dina lingkungan damel. Cocog pamisahan nganggo kami nyadiakeun kanyamanan lumrah sareng perlindungan anu saé dina waktos anu sami. Bahan sareng Pitur: 100% lawon PP non-anyaman, Napas, beurat hampang sareng bahan anu fleksibel, sipat anti-statik. Celana anjir pikeun pas optimal. Panutupan pos anu aman sareng gampang ngahususkeun Pamakéan biasa: Nyegah nyegah virus, ba ...