Beungeut Mask

  • 3 Ply Face Mask With Earloop

    3 Ply Mask Terpanjang Ku Earloop

    Topeng masker anu tiasa disabutkeun pikeun pamakean non-médis, pangsaéna pikeun nyéépkeun krisis masker nalika krisis wabah Konvid-19, dilakukeun kanggo ngalangi lebu sareng ngeureunkeun panyebaran virus, tiasa dianggo dina lingkungan médis atanapi lingkungan sanés. , cocog pikeun pagawe produksi pabrik, rohangan kantor, kaluar balanja, angkutan umum, anjing waling panyalindungan sadinten, anti debu sareng anti partikel. Spésifikasi Produk Produk Pakéan Anu Heureuy Anu Tiongkok Nonwoven SMS Disépal Coveral ...
  • 3 Ply Medical Face Mask With Earloop

    3 Topéng Kacapi Ply Médis Kaleungitan Ceuli

    Topeng Médis Disposable, dirarancang sareng diproduksi pikeun nutupi cangkem, irung, sareng rahang anu ngagem, cocog pikeun dianggo dina setélan médis umum salaku topéng anu dianggo pikeun meungpeuk panyerapan atanapi lontar rereged tina sungut sareng irung. Spésifikasi: Produk Produk Pakéan Anu Tiasa Bercilir Nonwoven SMS Disentuh Coverall Material PP non-anyaman + Melu-ditiup (kertas saringan) + PP warna Non-anyaman warna Biru / Bodas Gaya 3ply Ceuli Fitur Hypoallergenic, tahan Cairan, Kiblat ...
  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protéksi Kn95

    Topeng Kn95 didamel dina kaayaan standar GB 2626-2006 Cina, anu parantos kabuktian cocog sareng pameuntasan filtrasi N95 sareng FFP2. Anggo topéng Kn95 mangrupikeun solusi alternatif anu hadé pikeun jalma normal pikeun ngajaga diri sareng kulawargana nalika nuju di luar, tetep umum. Struktur desain cup ngawangun topeng kn95 disposable ieu ngagaduhan prestasi anu langkung pas tinimbang rai topéng anu normal. Kanggo harga masker Kn95, éta bakal langkung mahal tibatan masker beungeut pakai buang, amios ...