Cover isolasi Disposable

Disposable Isolation Coverall

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Covers Isolation Disposable salaku anu katelah panutup pelindung pikeun pangguna-médis henteu penting pisan pikeun kaamanan panggunaan sareng efisiensi dina lingkungan damel. Cocog pamisahan nganggo kami nyadiakeun kanyamanan lumrah sareng perlindungan anu saé dina waktos anu sami.

Bahan sareng Pitur:

100% lawon PP anu teu dijajah, Napas, beurat lampu sareng bahan fleksibel, sipat anti statik. Celana anjir pikeun pas optimal. Aman jeung pos panutup anu saé

Pamakéan umum:

Terbatas nyegah virus, baktéri, sareng lebu partikel anu ngabahayakeun sareng aerosol tiasa dianggo salaku panyalindungan kaayaan normal

Batesan panggunaan:

Bujang teu nganggo, teu tiasa dianggo kana kaayaan ekstrim di rumah sakit

Spésifikasi:

Panjelasan Produk

Baju Perlindung Heureut Nonwoven SMS Taped Coverall

Bahan 100% lawon PP anyaman henteu (beurat lawon: 55G / M2)
Modél No. FB2001
Warna Bodas
Gaya Panutupan pos zip, tiung elastis, pigeulang sareng ankles
Pitur Haseup, tahan debu, ringan sareng sipat anti-statik , napas sareng ramah lingkungan, pisan nyegah cairan, minyak sareng lebu.
Ukuranna L, XL, 2XL
Lamaran Sisi pengasingan anu dileungitkeun seueur dianggo dina pertambangan / kai / pamrosésan logam, papanggihan éléktronik, pelat insulasi, bengkel aseptik, beberesih rumah tangga, Pabrik, bengkel bébas lebu, pabrik éléktronik, bengkel kimia, fasilitas manufaktur umum, kantor, industri otomotif, lebu- pabrik gratis, kamar mandi, pembersih kontrak sareng perusahaan manajemén, beberesih tugas cahaya, perumahan, pangropéa umum, lukisan semprot, bengkel bébas lebu, konstruksi, industri, nyemprot pamrosésan, perangko setem, industri semikonduktor, industri manufaktur sirah magnét, manufaktur LCD. lukisan sareng nyemprot, produk fiberglass manufaktur, jsb.
Pakét 1pc / polybag, 50 PCS / karton atanapi syarat anjeun

Panyimpen:

Bates tanggal pamakean baju nyaéta tilu taun saatos produksina. Upami kaayaan panyimpen dihormat kedah disimpen dina bungkusan asli, di tempat anu garing, jauh tina sumber cahaya sareng hungkul. Watesan pembuatan gumantung ukur kana rereged anu diwanohkeun nalika dianggo.

gf (1) gf (2) gf (3) gf (4) gf (5) gf (6) gf (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali