Ngajalankeun Coverall Cover (Non-Sterile)

Disposable Protecting Coverall (Non-Sterile)

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Dilindungan pelindung panutup, ogé katelah pakean pelindung, jas pelindung médis, panutup pelindung pelindung, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan umum, tukang cuci, sareng sajabana) sareng jalma-jalma anu asup ka daérah kaséhatan anu khusus (sapertos pasien, sémah rumah sakit, jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah anu kainféksi, jsb) . Pakéan pelindung médis ngagaduhan permédabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, ngagaduhan fungsi nolak nembus alkohol, getih, cairan awak, partikel lebu hawa, sareng virus baktéri, sacara efektif ngajagi kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan.

Pakéan pelindung médis umum biasana diwangun ku topi top, calana panjang. Ngaliwatan motong, jahitan, ketat, pita témpét napel sareng téknologi manufaktur sanés, urang tiasa ngahasilkeun baju pelindung médis anu mumpuni. Dina sakabeh proses, mesin anu kalebet utamina mesin jahit sareng mesin témping lem.

Pakéan pelindung didamel tina bahan ngasingkeun, sahingga panas henteu gampang muncul, upami panas manjangan teuing, jalma bakal karasaeun, mangaruhan kana efisiensi sareng kualitas gawé. Kanyamanan kalebet permeabilitas hawa, résistansi uap cai, drape, beurat, ketebalan permukaan, sipat éléktrostatik, reflektip, bau, sareng sensitipitas kulit, anu paling penting nyaéta perméabilitas hawa sareng perméabilitas uap cai.

Bahan sareng Pitur:

100% Laminasi PP + henteu ditenun, Kain kalis air, tiasa anti anti statik. Tiang elastis lengkep, ankles sareng pigeulang, anu maksimalkeun kanyamanan sareng perlindungan.

Pamakéan umum:

Kantong pantex dirancang pikeun ngajagi pagawé ti bahan-bahan anu ngabahayakeun. Éta dipaké pikeun ngajagaan ngalawan kaayaan partikel garing atanapi percanten cairan cair disemprot gumantung karacunan sareng kaayaan paparan. Bisa nyegah baktéri, virus, toksik sareng ngabahayakeun cairan sapertos getih pasien cairan, salvia, cikiih sareng cairan sanésna, bahan ieu tahan cimata.

Batesan panggunaan:

Anggo tunggal, Pantex Coverall henteu dirancang kanggo dianggo dina lingkungan ekstrim sapertos ICU sareng kaayaan steril

Spésifikasi:

Bahan 100% lam anu dianyam PP + pe, Kéténgan: 65G / M2
Modél No. PT-002
Warna Bodas
Gaya Panutupan pos zip, tiang elastis, pigeulang sareng ankles, kelim kasét
Pitur Taped, waterproof, breathable, dust dust, lightweight and anti-statatic
Ukuranna L, XL, 2XL
Lamaran Panutup PANTEX dirancang pikeun ngajagi pagawé ti zat picilakaeun. Éta dipaké pikeun ngajagaan ngalawan kaayaan partikel garing atanapi percanten cairan cair disemprot gumantung karacunan sareng kaayaan paparan. Bisa nyegah baktéri, virus, toksik sareng ngabahayakeun cairan sapertos getih pasien cairan, salvia, cikiih sareng cairan sanésna, bahan ieu tahan cimata.
Batesan panggunaan Gaya ieu henteu dirancang kanggo dianggo dina lingkungan anu ekstrim sapertos dina kaayaan ICU sareng Sterile.
Pakét 1pc / polybag, 50 PCS / karton atanapi syarat anjeun

dfg (1) dfg (2) dfg (3) dfg (4) dfg (5) dfg (6) dfg (7) dfg (8) dfg (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali