Topeng Protéksi Kn95

  • Kn95 Protective Mask

    Topeng Protéksi Kn95

    Topeng Kn95 didamel dina kaayaan standar GB 2626-2006 Cina, anu parantos kabuktian cocog sareng pameuntasan filtrasi N95 sareng FFP2. Anggo topéng Kn95 mangrupikeun solusi alternatif anu hadé pikeun jalma normal pikeun ngajaga diri sareng kulawargana nalika nuju di luar, tetep umum. Struktur desain cup ngawangun topeng kn95 disposable ieu ngagaduhan prestasi anu langkung pas tinimbang rai topéng anu normal. Kanggo harga masker Kn95, éta bakal langkung mahal tibatan masker beungeut pakai buang, amios ...