Kasalametan

Safetyglasses

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk Kacasoca Aman
Modél No. SL-60
Ukuranna Panjang kaca eunteung nyaéta 15cm, jangkungna eunteung 8cm, lebar umumna 7cm, jarak irung aya 3cm, sareng
jarak ujungna nyaéta 17,5cm (diukur sacara manual, aya kasalahan 1-2cm)
Komposisi struktural utami Topeng panon medis médis diwangun ku topeng pelindung sareng band ngalereskeun anu elastis. Lénsa PC sareng pigura PVC, Kombinasi ngaleleh-solidified ngahontal pangaruh anti-kabut ngaliwatan rékayasa nano-permukaan sareng penguatan. Henteu-cicing, pamakean tunggal
Ruang lingkup aplikasi Hal ieu dianggo pikeun panyalindungan di lembaga médis nalika pamariksaan sareng pangobatan, ngirangan cairan awak, percikan getih atanapi percikan.
Paket Kantong 1PC / pe, 15PCS / BOX, 150PCS / CTN
Model / Spésifikasi Kalayan jinisna

Parentah pikeun panggunaan

1.Buka pakét pikeun nyandak kaluar produk.

2.Sebelum muka band elastis nalika ngagem, ngalereskeun kacasoca dina posisi panon anu pikaresepeun supados kacasoca pas nyocogkeun pageuh.

Ngagem 3.Fleksibel (kompatibel sareng myopia sareng gelas maca), sawangan anu lega, anti kabut, anti percikan, anti dampak.

 Awas

1.Non-steril. Mangga baca petunjuk sacara saksama sateuacan dianggo. Éta kudu dianggo dina waktos 2 taun

Lénsa ngadopsi téknologi anti halimun anu dua kali, anu teu tiasa disapu sareng anduk kertas atanapi lawon garing, ku kituna henteu ngarusak lapisan pilem anti halimun sareng ngalambatkeun kahirupan hirup.

3. Ngusap atanapi mertahankeun lénsa nganggo kaén serat nano lemes. Entong ngumbah.

4. lensa ngadopsi palapis berteknologi luhur pikeun ngahindarkeun objék anu seukeut tina ngagemkeun lénsa.

Kacasoca na tiasa dianggo deui saatos disterisasi sacara profésional (henteu cair direndam). Dilarang pisan kanggo nganggo cairan sareng komponén kimia (sapertos cuci, bubuk cuci, sabun sareng aseton atanapi alkohol)

bf

ggk (2)

ggk (3)

ggk (4)

ggk (5)

ggk (6)

ggk (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali