Ngajalankeun Coverall Coverall (Sterile)

Disposable Protecting Coverall (Sterile)

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Pakéan pelindung médis, ogé katelah panyalindungan médis, nganggo panyalindungan panutup panutup, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat dll) sareng jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah kasehatan khusus (sapertos nganggo dina lingkungan ekstrim sapertos ICU sareng kaayaan Sterile, jalma-jalma anu lebet ka daerah anu katépaan, jsb).

Pakéan pelindung médis ngagaduhan permédabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, ngagaduhan fungsi nolak nembus alkohol, getih, cairan awak, partikel lebu hawa, sareng virus baktéri, sacara efektif ngajagi kasalametan tanaga sareng ngajaga lingkungan.

Pakéan pelindung médis umum biasana diwangun ku topi top, calana panjang. Ngaliwatan motong, jahitan, ketat, pita témpét napel sareng téknologi manufaktur sanés, urang tiasa ngahasilkeun baju pelindung médis anu mumpuni. Dina sakabeh proses, mesin anu kalebet utamina mesin jahit sareng mesin témping lem.

Pakéan pelindung didamel tina bahan ngasingkeun, sahingga panas henteu gampang muncul, upami panas manjangan teuing, jalma bakal karasaeun, mangaruhan kana efisiensi sareng kualitas gawé. Kanyamanan kalebet permeabilitas hawa, résistansi uap cai, drape, beurat, ketebalan permukaan, sipat éléktrostatik, reflektip, bau, sareng sensitipitas kulit, anu paling penting nyaéta perméabilitas hawa sareng perméabilitas uap cai.

Bahan sareng Pitur:

100% Laminasi PP + henteu ditenun, Kain kalis air, tiasa anti anti statik. Tiang elastis lengkep, ankles sareng pigeulang, anu maksimalkeun kanyamanan sareng perlindungan.

Pamakéan umum:

Kantong pantex dirancang pikeun ngajagi pagawé ti bahan-bahan anu ngabahayakeun. Éta dipaké pikeun ngajagaan ngalawan kaayaan partikel garing atanapi percanten cairan cair disemprot gumantung karacunan sareng kaayaan paparan. Bisa nyegah baktéri, virus, toksik sareng ngabahayakeun cairan sapertos getih pasien cairan, salvia, cikiih sareng cairan sanésna, bahan ieu tahan cimata.

Batesan panggunaan:

Anggo tunggal, Gaya ieu tiasa dianggo dina lingkungan ekstrim sapertos ICU sareng kaayaan steril

Spésifikasi:

Bahan 100% lam anu dianyam PP + pe, Sterile
Modél No. PT-001
Warna Bodas
Gaya Pigeulang elastis sareng ankles, kalayan tiung
Pitur Sterile, taped, waterproof, breathable, dust dust, lightweight and anti-statatic
Ukuranna L, XL, 2XL
Lamaran Panutup PANTEX dirancang pikeun ngajagi pagawé ti zat picilakaeun. Éta dipaké pikeun ngajagaan ngalawan kaayaan partikel garing atanapi percanten cairan cair disemprot gumantung karacunan sareng kaayaan paparan. Bisa nyegah baktéri, virus, toksik sareng ngabahayakeun cairan sapertos getih pasien cairan, salvia, cikiih sareng cairan sanésna, bahan ieu tahan cimata.
Batesan panggunaan Gaya ieu dirancang pikeun dianggo dina lingkungan anu ekstrim sapertos dina kaayaan ICU sareng Sterile.
Pakét 1pc / polybag, 30 PCS / karton atanapi syarat anjeun

hf (1) hf (2) hf (3) hf (4) hf (5) hf (6) hf (7) hf (8) hf (9)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali