Sarung Ujian Médis

  • Powder-Free Medical Vinyl Exam Gloves

    Sarung Ujian Vinyl Gratis-Bubuk

    Fitur gratis DOP Gratis tina protein lateks, alternatif anu hadé pikeun jalma anu kaserang tina alergi Tipe I Cocog pikeun penanganan tuangeun, kecuali pikeun gajih Tangan Praktis pikeun sajumlah aplikasi anu Alus lemes sareng pliable Apik, raos sareng pagelaran tambahan bubuk anu kuat bébas Vinyl primitip sarung tangan nawiskeun perlindungan praktis pikeun seueur aplikasi. Sarung tangan 100% sintétik sareng gaduh akal anu alus. Rak Liferd: Biasana 5 taun Packing 100PC / BOX, 10BOX / CTN,
  • Powder-Free Medical Nitrile Exam Gloves

    Sarung Ujian Nitrile-Médis Bebas-Bubuk

    Fitur 100% latik gratis tina tahan, tahan bantal, protéin sareng nitril bebas bubuk, Kacida elastis sareng super lembut Dirancang pikeun masihan karét alami sapertos rol digulung pikeun ménélkeun gampang ngadamel Tekstur dina tips ramo pikeun cekelan ditingkatkeun dina sagala kaayaan Dahareun anu aman, cocog pikeun nanganan tuangeun lemak tina incl.cooking, minyak zaitun sareng cod ati Ngajagaan ngalawan sagala rupa bahan kimia Sarung tangan nganggo kasaimbangan Vinyl ngabantosan ngajagaan leungeun sareng ramo tina kontak sareng baktéri ...
  • Powder-Free Latex Surgical Gloves (Sterile)

    Sarung Bedah Latex Gratis-Latex (Sterile)

    Manik cuff kanggo gampang donning sareng pencegahan roll deui. Rasa anu alus pisan sareng tactile Diangkat pikeun cengkraman cengkraman bébas sarung dina jero batin Tingkat rendah protéin anu diekstrak sareng résidu kimia Advantage Latex powder free sarung tangan nawiskeun kanyamanan pinunjul sareng perlindungan, kombinasi sampurna kakuatan, élastisitas sareng résistansi dieunakeun. Kusabab ketebalan sareng élastisitasna maranéhna ngalakukeun ogé dina résiko luhur, kaayaan tugas beurat. Éta pas nyaman sapertos anu kadua ...