Ngajalankeun Coverall Cover (Non-Sterile)

  • Disposable Protecting Coverall (Non-Sterile)

    Ngajalankeun Coverall Cover (Non-Sterile)

    Dilindungan pelindung panutup, ogé katelah pakean pelindung, jas pelindung médis, panutup pelindung pelindung, atanapi jas antipirus. Pakéan pelindung médis ngarujuk kana pakean pelindung anu dianggo ku tanaga médis (dokter, perawat, tanaga kaséhatan umum, tukang cuci, sareng sajabana) sareng jalma-jalma anu asup ka daérah kaséhatan anu khusus (sapertos pasien, sémah rumah sakit, jalma-jalma anu ngalebetkeun daérah anu kainféksi, jsb) . Pakéan pelindung médis ngagaduhan perméabilitas kelembapan anu hadé sareng halangan, f ...