Gown Isolation Disposable

  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gowns Ispos Disposable (Non-Sterile)

    Katerangan Terpecat Gowns Ispos (Non-Sterile) Material PET + PE film Model PT-004 Ukuran L, XL, 2XL Bobog Kain 45gsm sayogi (sakumaha pamundut anjeun) Gaya Dengan Dasi dina beuheung tukang sareng cangkéngna Langit Biru, bodas. warna héjo, ungu, atanapi warna anu disaluyukeun deui Pembungkusan 1 Potongan / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Médis & Kaséhatan / Rumah tangga / Laboratorium / lembaga kasehatan masarakat umum séjén anu Nampak, Tetap Eco, Non-toksik, Nafas sareng Pangiriman Fleksibel Dina 15-2 ...