Tentang Kami

Kalayan kantor pusat anu lokasina di kota pariwisata-Hangzhou anu kasohor di dunya, Pantex mangrupikeun perusahaan anu profésional dina damel sareng penjualan ngajaga produk sareng baju siap sareng produk anu relevan. Perusahaan ieu ngagaduhan ruang pamer sareng pusat R&D di Hangzhou sareng hiji100%milik pabrik di huang shan city, dimana gunung anu paling indah di China tempatna, ngan ukur 2 jam ku mobil, 1,5 jam ku karéta gancang ti Hangzhou. Pabrik anu ngadeg taun 2007. Jumlah total pabrik urang 30,000 meter pasagi, kalayan langkung ti 400 pagawé anu terampil, parantos ngalangkungan sertifikasi ISO9001, ISO14001 jsb.

Produk urang loba dianggo dina kaséhatan, daérah médis. Kami ngagaduhan rupa-rupa produk disposable kalebet topeng muka, ngajagaan panutup, gua ngasingkeun, gaun bedah, sarung sapatu, sarung pamariksaan, jsb.

Kantin bakal nempatkeun moto perusahaanna tina "Palasah dipercaya, Dadi praktis sareng Persueing kasampurnaan "kana tindakan pikeun sadar "Sadayana Win”Sareng panyadia sareng konsumén kami.