Gown

  • Disposable Isolation Gowns (Non-Sterile)

    Gowns Ispos Disposable (Non-Sterile)

    Katerangan Terpecat Gowns Ispos (Non-Sterile) Material PET + PE film Model PT-004 Ukuran L, XL, 2XL Bobog Kain 45gsm sayogi (sakumaha pamundut anjeun) Gaya Dengan Dasi dina beuheung tukang sareng cangkéngna Langit Biru, bodas. warna héjo, ungu, atanapi warna anu disaluyukeun deui Pembungkusan 1 Potongan / Bag, 50pcs / Ctn Aplikasi Médis & Kaséhatan / Rumah tangga / Laboratorium / lembaga kasehatan masarakat umum séjén anu Nampak, Tetap Eco, Non-toksik, Nafas sareng Pangiriman Fleksibel Dina 15-2 ...
  • Disposable Medical Surgical Gowns (Sterile)

    Gowns Surgical Médis Disposable (Sterile)

    Gaun bedah anu disalibkeun mangrupikeun barang penting pikeun pakéan pelindung anu cocog pikeun ruangan operasi, klinik médis, bangsal rumah sakit, kamar pamariksaan, laboratorium, situs ICU sareng CDC pikeun ngasingkeun pentingna karusakan virus. Aya seueur pilihan gowns bedah anu dilakukeun tina SMS anu pasti bakal ngaladosan staf médis dina kaayaan anu aya masalah pikahariwang. Dina profésional kaséhatan, gaun bedah nganggo peran penting dina asepsis ku ngirangan tran ...