Naon Anu Pasangatan Pikeun Nganggo Topéng

1. Nganggo topéng dina usum tina kajadian influenza tinggi, dina dinteun smog sareng lebu, nalika anjeun gering atanapi angkat ka rumah sakit pikeun médis perlakuan. Dina usum tiis, jalma-jalma lami kalayan kekebalan rendah, jalma anu sakitna langkung saé ngagem topéng nalika aranjeunna kaluar.

2. Kaseueih masker warni didamel tina lawon serat kimia, kalayan perméabilitas hawa anu goréng sareng stimulasi kimia, anu gampang ngarugikeun saluran pernapasan. Topéng anu mumpuni didamel tina bahan gauze sareng lawon anu henteu dijait.

3. Éta unscientific teu nempatkeun éta sabudeureun sanggeus dianggo sareng ngabersihan dina waktosna. Saatos ngagem topéng salami 4-6 jam, seueur kuman bakal ngumpulkeun sareng masker kedah dikumbah saban poé.

4. Ulah ngagemkeun topéng kanggo didamel, kumargi latihan luar paménta oksigén langkung ageung tibatan biasa, sareng masker éta tiasa nyababkeun engapan goréng malah kakurangan oksigén dina viscera, teras ngahasilkeun akibat anu parah.

5. Saatos ngagem topéng, sungut, irung sareng sabagéan ageung di handapeun orbitna kedah ditutupan. Tepi tina topéng kedahna caket kana pameunteu, tapi éta henteu mangaruhan garis payuneun.


Waktu pos: Mei-14-2020