Naon Kauntungan Anu Masker Disposable Di Pasar?

Ayeuna polusi hawa langkung seueur, langkung seueur anu nganggo ngagem topéng, masker pakai buang anu paling dianggo ku para pangguna di pasar.

1. tékstur hampang
Topeng anu teu tiasa dianggo pikeun ngadamel bahan-bahanna ogé lumayan saé, ku kituna panggunaan masker babaturan resep ogé tiasa langsung raoskeun tékstur produk anu hampang sareng lemes, ngagem dina raray moal gaduh raos anu parah, tékstur lembut ngantepkeun seuseueurna konsumen. daek ngangge masker sapertos kitu. Samentara éta, kulit dina wajahna dijaga leres nalika ngagem topéng anu nganggo.

2. ventilasi langkung saé
Masker anu tiasa dileungitkeun kusabab panggunaan bahan kalayan perméabilitas anu langkung saé, saengga ngahasilkeun pangaruh ngagem ogé ngagaduhan perméabilitas anu langkung saé. Sababaraha masker anu langkung hampang bakal mangaruhan pernapasan jalma nepi ka sabagean, saatos ngagem ambegan masarakat sering langkung hese. Sareng jéngko tina bahan bakar pakai anu pantes, jalma-jalma moal ngalaman kasusah engapan saatos ngagem fénoména, aya anu langkung hadé ngagunakeun rarasaan.


Waktu pos: Mei-14-2020