Kaahlian Milih Sareng Ngajual Topéng Dina Kahirupan Sapopoéna

1. Éfisién blokiran blok
Efisiensi blok blok lebu dumasar kana épéktina pikeun meungpeuk debu, khususna debu anu dihormati sahandapeun 2,5 mikron. Kusabab ukuran partikel ieu lebu tiasa langsung kana alveoli, kaséhatan manusa nyababkeun dampak anu ageung. Respirator lebu, diwangun tina serat karbon anu diaktipkeun pad atanapi lawon nonwoven, nembus partikel lebu anu terhormat langkung alit tibatan 2,5 microns.

2. Gelar ketat
Rarancang bocor sisi masker nyaéta pikeun nyegah hawa ngaleungitkeun topéng sareng sela pameunteu manusa tanpa disedut tina sarat teknis saringan. Hawa, sapertos cai, ngalir dimana teu saeutik daya tahan. Nalika bentuk masker teu caket kana pameunteu, hal-hal anu bahaya dina hawa bakal bocor kana saluran pernapasan jalma. Janten, sanajan anjeun milih masker filter anu pangsaéna. Éta henteu ngajaga kaséhatan anjeun. Seueur peraturan sareng standar asing anu nyayogikeun yén pagawé kedah rutin nguji sesaran masker. Tujuanna nyaéta pikeun mastikeun pagawé milih masker anu cocog sareng ngagemana luyu sareng prosedur anu leres.

3. Ngagemeuneun
Ku cara kieu, pagawé bakal resep ka nyegel aranjeunna di tempat gaw sareng ningkatkeun efisiensi gawéna. Ayeuna masker pangropéa asing, henteu kedah ngabersihan atanapi ngagentos bagéan, nalika lebu jenuh masker atanapi rusak anu dipiceun, janten pikeun mastikeun kabersihan masker sareng tukang bébas tina pangropéa masker waktos sareng énergi. Sareng seueur masker ngadopsi bentukna Arch, tiasa ngajamin nutup anu deukeut sareng bentuk ramo parantos na tiasa ngajaga rohangan anu saé dina tempat anu dilaburkan, nganggo teu raoseun.


Waktu pos: Mei-14-2020